Taiteilijaresidenssi

Arktinen keramiikkakeskus tarjoaa residenssipalveluita niin keramiikoille kuin muidenkin alojen taitelijoille. 

ACC:n tilat sijaitsevat Hotelli Kirikeskuksen tilojen yhteydessä. Majoitus residenssissä järjestetään siis hotellin majoitustiloissa – 2 tai 4 hengen huoneessa tarpeen mukaan.

ACC:n residenssit ovat varattavissa 2-4 viikoksi huhti-touko- ja loka-marraskuussa, jolloin voimme majoittaa 1-5 residenssi vierasta. Muina aikoina voimme majoittaa hotellin varaustilanteen niin salliessa, sopimuksen mukaan, 1-3 residenssivierasta. Voit tiedustella varaustilannetta sähköpostilla osoitteesta reijo.lantto (at) kolumbus.fi.

Residenssin hinta on 850 € / 2 viikkoa 1hh tai 1300 € / 4 viikkoa 1hh sisältäen majoituksen sekä työskentelytilojen ja työvälineiden käytön. Uunien käytöstä ja materiaaleista veloitamme erikseen.

 

Residenssi
Studio

Työskentelytilat

Arktisen keramiikkakeskuksen korkeatasoiset työskentelytilat ovat residenssitaiteilijoiden käytössä vuorokauden ympäri. Myös studioassistenttipalvelut ovat tarvittaessa saatavilla.

Residenssitiloista aukeaa näkymät Kirintöjärvelle ja Kirintövaaraan. Näissä maisemissa inspiroidut Lapin ainutlaatuisesta luonnosta vuodenajasta riippumatta.

Katso tarkemmin residenssin työskentelytiloista Keramiikkakeskuksen tilat -sivulta. 

Majoitus

Arktisen keramiikkakeskuksen residenssivieraana majoitut laadukkaasti Erämaahotelli Kirikeskuksen tiloissa. Erilaisissa huoneissa on mahdollisuus myös lemmikkien pitämiseen tai puolison tai perheen mukaan ottoon. 2 hengen huoneista aukeaa esteettömät näkymät Kirintövaaraan ja Kirintöjärvelle. 

Hotellin sauna- ja vieraskeittiötilat ovat residenssivieraiden käytössä. Sähköautolle löytyy latauspiste pihasta.

Voit tutustua tarkemmin Kirikeskuksen majoituksiin täällä.

Room